У ДВОХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ПІДРОЗДІЛАХ ПОЛІЦІЇ ОБЛАСТІ ПРИЗНАЧЕНО НОВИХ КЕРІВНИКІВ

0
325
views

Їх особовому складу представили заступники начальника обласного главку відомства Дмитро Ткачонок та Андрій Бензар. Онуфріївське відділення очолив Ігор Чванько, тимчасово виконуючим обов’язки керівника Устинівського відділення став Віктор Московець.

Майор поліції Ігор Чванько розпочав службу в правоохоронних органах із 2002 року та вже має досвід роботи і на керівних посадах, тривалий час виконував обов’язки начальника Онуфріївського відділення поліції і працював заступником керівника.

Під час представлення Дмитро Георгійович подякував начальнику та особовому складу підрозділу за роботу, а також наголосив на пріоритетних напрямках діяльності поліцейських в умовах реформування відомства. Окремо звернув увагу на подальше підтримання тісної співпраці з громадою.

Представники органів місцевого самоврядування, які також взяли участь у нараді, зі свого боку, пообіцяли новопризначеному начальнику відділення допомогу у реалізації заходів, спрямованих на протидію злочинності та підтримання в районі правопорядку.

Цього ж дня в Устинівському відділенні поліції відбулося представлення тимчасово виконуючого обов’язки начальника Віктора Московця. Загалом Віктор Анатолійович має 18 років досвіду роботи в органах внутрішніх справ, зокрема у Державтоінспекції, штабних підрозділах та блоці громадської безпеки. У лавах вже Національної поліції розпочав службу у секторі реагування патрульної поліції Новомиргородського відділення.

Вітаючи колегу з призначенням на посаду, заступник начальника поліції області Андрій Бензар висловив сподівання, що новому керівнику Устинівського відділення вдасться належно організувати роботу колективу, знайти порозуміння з представниками органів місцевої влади та населенням, аби спільними зусиллями забезпечити спокій і порядок на території селища та району.

Джерело: Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here