У КРОПИВНИЦЬКОМУ ВІДКРИЮТЬ УКРАЇНСЬКО-КАНАДСЬКИЙ ЦЕНТР

0
314
views

На базі Центральноукраїнського національного технічного університету з’явиться Українсько-канадський центр. Відкриття планується 15 листопада.

Гостями-учасниками стануть:
Роман Ващук, Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні; Світлана Кірнасова, представник департаменту міжнародного співробітництва державного навчального закладу Mohawk College (Гамільтон, провінція Онтаріо); Адам Барболет, керівник комерційного відділу Посольства Канади в Україні. У відкритті візьме участь голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко.

Довідково: «Українсько-Канадський центр» на базі Центральноукраїнського національного технічного університету створено за участі ЦНТУ, державного навчального закладу Mohawk College (Гамільтон, провінція Онтаріо) і за підтримки Посольства Канади в Україні. Мета Центру – розвиток співпраці Канади і України (в першу чергу, міста Кропивницький та Кіровоградщини) в академічних, наукових, ділових, культурних, громадських напрямках.

Зокрема, на базі Центру планується проводити курси поглибленого вивчення англійської мови. Центр сприятиме організації навчання за програмами «подвійних дипломів» між ЦНТУ та канадськими ВНЗ, а також поїздкам студентів до Канади на навчання чи стажування. Центр сприятиме організації та реалізації спільних українсько-канадських проектів в області розвитку освіти, науки, академічних обмінів, підприємництва, формування громадянського суспільства тощо.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here