ХУДОЖНИКИ КРОПИВНИЦЬКОГО ПРОВЕДУТЬ БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦІОН

0
1448
views

Перший Благодійний аукціон “Степові БАРВИ” відбудеться у Кропивницькому 15 листопада.

Як повідомляють оргазізатори заходу, таким чином місцеві майсти пензля вирішили привернути увагу громадськості та влади регіону до катастрофічного становища Будинку художника в обласному центрі.

20 жовтня тут відбувся перший етап аукціону на підтримку молодих художників. Акцію, організовану Кіровоградською обласною організацією Національної спілки художників України, підтримали меценати, Громадська рада при Кіровоградській обласній державній адміністрації, голова Кіровоградської облдержадміністрації, благодійний фонд«Срібна ПАЛІТРА».
Меценати на власні очі переконались у критичному стані приміщення Будинку Художника і підтвердили необхідність термінових дій. Митці власними силами відремонтували дах будівлі, проте приміщення потребує негайних заходів з енергоефективності, опаленні, капітальному ремонту. Організатори впевнені, що Благодійний Аукціон допоможе налагодити нормальні умови для творчості. На виручені від продажу картин, які художники пропонують за символічними цінами, Кіровоградська обласна організація Національної спілки художників України планує встановити нові вхідні двері, організувати опалення та розпочати ремонтні роботи.

Час та місце проведення аукціону:  16.00, вул.  Велика Перспективна, 60.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here