БЕЗКОШТОВНІ МЕДИЧНІ ОБСТЕЖЕННЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО В ОБЛАСНИХ І ПРИВАТНИХ МЕДЗАКЛАДАХ

0
1590
views

У Кіровоградській області діє обласна програма, за якою надається безоплатна діагностика учасникам бойових дій (АТО) та членам сімей загиблих у обласних лікувально-профілактичних закладах та приватних медичних закладах.

Послугами, що гарантовані обласною програмою на безоплатній основі, можуть скористатися учасники АТО з усієї області, у тому числі з Кропивницького.

Зокрема обласною програмою передбачено проведення для учасників бойових дій безкоштовних аналізів на гепатит, гормони щитоподібної залози, на специфічний антигену Кіровоградській обласній лікарні – (0522) 55-12-88, 095-486-81-83. Аналіз на СНІД проводить Кіровоградський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом – (0522) 37-01-88, 050-922-08-28.Коронаровентрікулографія виконується у Кіровоградському обласному кардіодиспанцері – (0522) 39-76-25.

У Кіровоградському обласному госпіталі для ветеранів війни можна отримати направлення на такі дороговартісні послуги, як магнітно-резонансна томографія (МРТ) і комп’ютерна томографія (КТ). Направлення надаються за рекомендацією фахівців: (0522) 34-11-30, 050-221-58-41. Перелік діагностичних послуг та їх виконавців наведені нижче в таблиці:

№ п/п

Найменування обстеження

Виконавець

1 Послуги діагностичної візуалізації (КТ без контраста) ТОВ «МДЦ Експерт-Кіровоград»
2 Послуги діагностичної візуалізації (МРТ без контраста з індуктивністю магнітного поля не більше 1,5 Тл) ТОВ «Український центр томотерапії»
3 Послуги діагностичної візуалізації (МРТ без контраста з індуктивністю магнітного поля 1,5 Тл і більше) ТОВ «Український центр томотерапії»
4 Послуги діагностичної візуалізації (КТ з контрастом) ТОВ «МДЦ Експерт-Кіровоград»
5 Послуги діагностичної візуалізації (МРТ з контрастом з індуктивністю магнітного поля 1,5 Тл і більше) ПП ПВФ «Ацинус»

Учасники АТО з Кропивницького можуть безоплатно пройти дороговартісні обстеження в обласних і приватних медзакладахУчасники АТО з Кропивницького можуть безоплатно пройти дороговартісні обстеження в обласних і приватних медзакладах

Джерело: http://uozkmr.kr.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here