ПОВЕРНУТИСЬ ДО МИРНОГО ЖИТТЯ І РЕАЛІЗУВАТИ СЕБЕ: У МАЛІЙ ВИСЦІ ДЕМОБІЛІЗОВАНИЙ АТОВЕЦЬ ВІДКРИВ ВЛАСНУ СПРАВУ

0
524
views

Захищати країну – відповідально та почесно. Повертатися до повсякденного життя після виконання громадянського обов’язку – непросто. Відбувається переоцінка цінностей, нові погляди на життя і на професійну самореалізацію.

Маловисківський районний центр зайнятості надає демобілізованим військовослужбовцям та учасникам антитерористичної операції широкий спектр соціальних послуг, що сприяє якнайшвидшому поверненню їх до трудової діяльності. Однією з найдієвіших послуг є допомога у започаткуванні власної справи, адже це дає змогу  не лише  фінансово забезпечувати власне життя, а й здійснити свої задуми та мрії.

Такою можливістю скористався Олександр Онойко – демобілізований учасник АТО. Після повернення додому, відновивши сили, він звернувся до районного центру зайнятості за допомогою у пошуці роботи. Від фахівців з питань зайнятості, чоловік дізнався про таку послугу центру, як надання одноразової допомоги на відкриття власного бізнесу. Обміркувавши усі «за» та «проти» Олександр дійшов висновку – треба ризикнути!

Ідею для власної справи підказала дружина – організація торгівлі недорогим та якісним одягом.

«Олександр підійшов до завдання дуже відповідально: детально розробив бізнес-план, висвітлив всі етапи підготовки та реалізації підприємницького проекту, сформував плановий асортимент товарів, який планується реалізовувати», – розповідає директор Маловисківського районного центру зайнятості  Алла Кучеренко.

Тож вже незабаром жителі Малої Виски зможуть придбати якісний одяг для всієї сім’ї і підтримати розвиток малого бізнесу Кіровоградщини. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here