ЯК ПАТРУЛЬНІ ЗНИКЛОГО ЧОТИРИЛАПОГО УЛЮБЛЕНЦЯ ЗНАЙШЛИ І ЗЛОДІЙКУ ЗАТРИМАЛИ

0
728
views

20 листопада, близько 17-ї години, патрульні отримали інформацію про крадіжку, на вулиці Ватутіна. Приїхавши за вказаною адресою, з’ясували, що від ранку з подвір’я господаря будинку зник пес породи німецька вівчарка.

А ввечері на мобільний телефон заявника почали надходити дзвінки із засекреченого номеру від невідомої громадянки, яка вимагала 30 000 гривень за повернення його чотирилапого улюбленця.

Жінка просила перевести кошти на її банківську картку, але коли чоловік зажадав спочатку побачити собаку – погодилася зустрітися і залишила номер телефону, за яким з нею можна зв’язатися.

В той самий час, коли чоловік спілкувався з охоронцями порядку та писав заяву про викрадення собаки, на подвір’я його сусіда прийшли дві квартирозйомниці, які перебували у стані алкогольного сп’яніння.
Патрульні почали телефонувати за номером телефону, який залишила вимагачка. Неочікувано дзвінок пролунав з телефону однієї із квартирозйомниці.

Інспектори попросили жінку показати свій мобільний телефон, аби перевірити номер. Натомість жінка витягнула із телефонного пристрою сім карту та викинула її подалі від себе, а потім вдалася до втечі.

Інспектори миттю наздогнали втікачку та доставили її до міського відділу поліції, де вона й зізналася у шахрайстві.

Як з’ясувалося, про зникнення улюбленого пса заявника жінка почула випадково, так як мешкала по сусідству та вирішила скористатися ситуацією, проте до самого викрадення відношення немає.

У діях жінки вбачаються ознаки кримінального правопорушення – дану справу передано слідчому.

Але історія на цьому не завершилася.

Вже наступного дня, 21 листопада, патрульні отримали повідомлення, що в районі Масленіківки, біля одного з торговельних центрів, знайдена німецька вівчарка.

Приїхавши на місце події, патрульні зрозуміли, що це, ймовірно, той самий пес, який розшукується.

Інспектори одразу показали знайденого пса чоловікові, що розшукував собаку і той впізнав у ньому свого зниклого чотирилапого улюбленця.

Господар собаки подякував патрульним за оперативну і злагоджену роботу.

Джерело: https://www.facebook.com/kroppolice/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here