РОЗВИТОК ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ – ТОВ “ВІДРОДЖЕННЯ” ЗАПУСТИЛО В ДІЮ ЦЕХ ЕКСТРАКЦІЇ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ

0
954
views
У рамках робочої поїздки до Голованівського району голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко разом із народним депутатом України Костянтином Яринічем та керівництвом підприємства “Відродження” запустили в дію цех екстракції рослинної олії.

До цього виробництво працювало у тестовому режимі. Сергій Кузьменко привітав працівників “Відродження” із відкриттям підприємства. – Маємо позитивні приклади у розвитку економіки і у бюджетній сфері. Наше головне завдання, як влади, створити умови, щоб і внутрішній і зовнішній інвестор прагнув вкладати кошти у реальний сектор економіки. Ми зацікавлені у цьому. Нові підприємства – це нові робочі місця, зростання надходжень до бюджетів. Саме завдяки цим коштам влада закуповуватиме сучасне медичне обладнання, будуватиме лікарні, придбаватиме шкільні автобуси, ремонтуватиме місцеві дороги, – сказав голова обласної державної адміністрації.
Варто відзначити, що цех екстракції рослинної олії, абсолютно нове підприємство, збудоване “з нуля”. Процес будівництва та монтажу обладнання тривав 11 місяців. Потужності нового підприємства дозволяють на добу переробити до 700 тонн сировини. Директор з виробництва Броніслава Картель відзначила, що майже вся вироблена продукція буде експортуватися до країн Азії та Африки.

Джерело: http://www.kradmin.gov.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here