ПАТРУЛЬНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ КРОПИВНИЦЬКОГО ВИЯВИЛИ У ВОДІЯ ДОКУМЕНТИ ІЗ ОЗНАКАМИ ПІДРОБЛЕННЯ

0
665
views

Подія сталася напередодні вихідних, а саме 24 листопада. Близько 12 години екіпаж патрульних поліцейських отримав виклик «ДТП без потерпілих». Подія трапилася на вулиці Маяковського.


Прибувши за місцем виклику, патрульні розпочали процесуальні дії із оформлення дорожньо-транспортної пригоди. Правоохоронці згідно процедури взялися за перевірку документів учасників події.

Під час перевірки документів водія, із вини якого трапилося ДТП, патрульними були виявлені ознаки підроблення посвідчення водія на право керування та реєстраційного документу на транспортний засіб.

Здійснивши перевірку по спеціалізованій базі даних, патрульні з’ясували, що посвідчення водія із зазначеним на документі номером та серією рахується як викрадене. А сам документ зареєстрований за іншим громадянином, який раніше звертався до правоохоронних органів із заявою про викрадення із його автомобіля магнітоли, акумуляторної батареї та документів на транспортний засіб.

Також патрульні виявили ознаки підроблення іншого документу, який пред’явив водій, а саме – пенсійного посвідчення. У бланк документу було вклеєно фото водія, але документ, знову ж таки, зареєстровано за іншою особою.

На місце події були викликані працівники слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції. Громадянин, у якого були виявлені документи із ознаками підроблення, був переданий слідчим для проведення подальших процесуальних дій.

Джерело: https://www.facebook.com/kroppolice/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here