СЕРГІЙ КУЗЬМЕНКО: ЗВИНУВАЧЕННЯ ПОСАДОВЦЯ У КОРУПЦІЇ ВЖЕ Є ПІДСТАВОЮ ДЛЯ ЙОГО ЗВІЛЬНЕННЯ

0
783
views

Правоохоронці області останнім часом зробили низку кроків для того, щоб зупинити таке ганебне явище, як корупція серед державних службовців, – зауважив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на щопонеділковій апаратній нараді, коментуючи нещодавні факти отримання неправомірної вигоди посадовцями Бобринецького та Світловодського районів і Світловодської міськради.


Очільник облдержадміністрації також підкреслив, що не чекатиме завершення розслідувань або рішень суду, а невідкладно прийматиме відповідні кадрові рішення:
– Звинувачення в корупції вже є підставою для звільнення із займаної посади. Моє подання щодо звільнення голови Бобринецької райдержадміністрації – на розгляді в Адміністрації Президента України. Даю доручення голові Світловодської РДА, щоб невідкладно був звільнений з адміністрації посадовець, якого звинувачують у отриманні хабара. 

Читати також: “ГОЛОВУ БОБРИНЕЦЬКОЇ РДА ЗНІМУТЬ ТА СУДИТИМУТЬ” http://wp.me/p8Jzal-Wj

Сергій Кузьменко також рекомендував міському голові Світловодська і депутатам вжити дій стосовно звільнення заступника, звинуваченого у отриманні неправомірної вигоди.
Голова облдержадміністрації наголосив, що нині в державі ведеться активна робота з протидії корупції і вкотре застеріг посадовців від неправомірних дій:
– Деякі чиновники не розуміють, що на державній службі потрібно розраховувати на ту зарплату, що платить держава, і чесно служити людям. Ми працюємо на державу і на громаду. А хто хоче заробляти кошти – треба йти у бізнес, відкривати свою справу і отримувати прибутки.

Джерело: http://www.kradmin.gov.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here