ПРОТИ ВАТ «КІРОВОГРАДГАЗ» ПОРУШАТЬ СПРАВУ ЗА ОРГАНІЗАЦІЮ ДИВЕРСІЇ У КРОПИВНИЦЬКОМУ?

0
800
views

27 листопада ВАТ «Кіровоградгаз» всупереч розпорядженню Кабінету Міністрів України, рішенню виконавчого комітету міської ради Кропивницького про початок опалювального сезону, а також рішенням міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розпочав відключення газових котелень у Кропивницькому від постачання газу.

У холодний період часу без тепла залишилися майже 50 житлових будинків, дитячі садочки і приміщення ВПУ №9.

Міська рада Кропивницького вважає недопустимими методи шантажу в період опалювального сезону, до яких вдається керівництво ВАТ «Кіровоградгаз», адже міська влада тримає ситуацію з перебігом опалювального сезону під контролем, не допускає нової заборгованості, виконала всі умови НАК «Нафтогаз України» щодо реструктуризації боргу минулих періодів аж до забезпечення гарантій міського бюджету  по сплаті щорічних платежів за договорами комунального підприємства, а жителі міста сплачують за теплопостачання.

Міська рада Кропивницького вимагає від керівництва ВАТ «Кіровоградгаз» негайно відновити постачання газу до котелень міста, і не створювати в обласному центрі надзвичайної ситуації, що межує з комунальною катастрофою.

Одночасно звертаємося до Служби безпеки України, Національної поліції, органів прокуратури забезпечити належну охорону газорозподільчих пунктів, недопущення відключення газу на території обласного центру та порушити кримінальні провадження проти керівників ВАТ «Кіровоградгаз» за підготовку організації диверсії у Кропивницькому.

КП «Теплоенергетик» та ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» продовжувати стабільне теплозабезпечення житлового фонду і об’єктів соціальної інфраструктури Кропивницького.

Закликаємо Народних депутатів України від міста, депутатів усіх рівнів підтримати громаду міста і дати належну оцінку ганебним діям керівництва ВАТ «Кіровоградгаз».

Депутати міської ради міста Кропивницького залишають за собою право звернутись до Президента України та Кабінету Міністрів України з приводу загрози надзвичайної ситуації в місті Кропивницькому, внаслідок неправомірних дій керівництва ВАТ «Кіровоградгаз».

Джерело: http://www.krrada.gov.ua/

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here