КОМУНАЛЬНІ СЛУЖБИ КРОПИВНИЦЬКОГО РОЗПОЧАЛИ ПОСИПКУ ДОРІГ МІСТА

0
493
views

Спеціалісти і техніка КП “Універсал-2005” сьогодні, 29 листопада, у зв’язку із погіршенням погодних умов, а саме ожеледдю, розпочали посипку доріг обласного центру.

За інформацією комунального підприємства, роботи із посипки доріг розпочались о 4.30 ранку сумішшю, яка на 10% складається із солі та на 90% із відсіву. На маршрутах працювало чотири одиниці техніки: три піскорозкидувачі та один навантажувач. Працівники “Універсалу-2005” одинадцять раз виїжджали на маршрути міста та використали близько 100 тонн посипкового матеріалу.

– До 5.30 було посипано вулиці селища Гірничого, мікрорайони Масляниківка, Арнаутове, Велика Балка, вулиці Яновського та Кропивницького, – повідомляє спеціаліст КП “Універсал-2005”. – Також техніка працювала маршрутами: вул. Велика Перспективна — Короленка, Євгена Чикаленка, Миколи Левитського та в районі залізничного вокзалу, далі по вулицях Вокзальна — Київська — Слободянюка та у мікрорайоні Стара Балашівка.

Посипка доріг також здійснювалась маршрутами: вул. Ушакова — пров. Кріпосний — вул. Преображенська — Родімцева — Ялтинська — Кримська — Завадівська; вул. Волкова — Соборна — Мурманська; вул. Андріївська — Габдурохманова — Тобілевича — Пушкіна — Верхня Биківська — Юрія Краснокутського — Братиславська – Варшавська та центральними вулицями Кропивницького.

У КП “Універсал-2005” стверджують, що посипкового матеріалу заготовили удосталь, місто готове до зими.

Джерело: http://www.krrada.gov.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here