ПОЛІЦЕЙСЬКІ КІНОЛОГИ ПОЗНАЙОМИЛИ МАЛЯТ ЗІ СВОЄЮ ПРОФЕСІЄЮ

0
715
views

За ініціативи начальника поліції області Сергія Кондрашенка вихованці відомчого дитячого садочка завітали на екскурсію до кінологічного центру. Керівник підрозділу Артем Матвєєв розповів діткам про роботу зі службовими собаками, а потім разом із підлеглими продемонстрував маленьким гостям уміння своїх напарників.

Малята на власні очі побачили, як чотирилапі помічники вміло виконують команди наставників, зокрема шукають наркотичні засоби, вибухонебезпечні предмети та зброю, а також допомагають поліцейським затримувати небезпечних злочинців.

Діти з цікавістю спостерігали за злагодженою взаємодією кінологів та службових собак і щиро раділи кожному вправно виконаному завданню, даруючи їм вдячні оплески.

Та найбільше захоплення у малечі викликало знайомство з майбутнім поповненням кінологічного центру – кількамісячним цуценям Юста породи німецької вівчарки, яке нині зростає під наглядом фахівців.

«Екскурсії до кінологічного центру поліції області у нас проводяться досить часто і не лише для малят із дитсадків. Сюди з задоволенням приходять школярі навчальних закладів не тільки Кропивницького, а приїздять з усієї області – і ми завжди раді гостям.

Сьогодні таку приємну прогулянку організували для дітей своїх колег. Впевнені, що зараз малята отримали хороші враження та позитивні емоції», – зазначив начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

Під час екскурсії малюки також мали можливість оглянути один із автомобілів із екологічним двигуном, які віднедавна використовують у роботі групи реагування патрульної поліції області.

Наприкінці зустрічі діти фотографувалися на згадку поряд із авто та разом із новими чотирилапими улюбленцями.

Фото та відео за посиланням: https://kg.npu.gov.ua/uk/publish/article/176508

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here