ЗА МІСЯЦЬ В ОБЛАСТІ ВІДКРИТО ТРИ НОВИХ ЦЕХИ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ

0
2475
views
У Кропивницькому урочисто відкрили цех рафінації та дезодорації олії та цех розливу олії зі складом готової продукції ТОВ “ОЕЗ ГРАДОЛІЯ”.

З цією подією керівництво та колектив підприємства привітали голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, народний депутат України Костянтин Яриніч та секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов.
“За останній місяць втретє відкриваємо нові цехи переробних підприємств”, – підкреслив Сергій Кузьменко. “Нещодавно в Долинському районі на базі комбікормового заводу відкривали масло-екстракційний цех, у Голованівському – цех екстракції рослинної олії. І сьогодні в обласному центрі ми є свідками старту роботи нового цеху відомої на всю Україну торгової марки. Інвестиції у кожен такий проект сягають сотні мільйонів гривень”.
Очільник області наголосив, що розвиток виробництва рухає нашу країну вперед. “Лише в економіку Кіровоградщини вкладаються мільярди гривень, а це означає, що бюджети найближчим часом отримають додаткові податки, а люди матимуть нові робочі місця і гідну заробітну плату. Саме тому Президент України поставив перед нами чітке завдання – створити умови для того, щоб бізнес інвестував в Україну і створював додаткову вартість”.
Керівники області та міста разом із директором “Градолії” Володимиром Умріхіним урочисто перерізали святкову стрічку та здійснили запуск виробничого процесу в цеху розливу олії.
На будівництво приміщень цехів, забезпечення їх новим обладнанням та реконструкцію з переобладнанням допоміжних цехів спрямовано понад 150 млн. грн.
Впровадження нового виробництва дасть можливість розширити асортимент та обсяги продукції й створити понад 100 додаткових робочих місць. Більшість виробленої продукції нового цеху “Градолії” експортуватиметься до країн Азії та Африки.

Джерело: http://www.kradmin.gov.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here