НА КІРОВОГРАДЩИНІ ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ РОЗПОВІЛИ СТУДЕНТАМ, ЯК БОРОТИСЯ З ХАБАРНИЦТВОМ У ВИШАХ

0
1992
views

У Кропивницькому на базі Кіровоградського медичного коледжу імені Є. Й. Мухіна відбулася чергова зустріч керівництва обласного управління зі студентами.

Під час правопросвітницького заходу начальник юстиції Вадим Гуцул обговорив із молоддю особливості роботи в органах юстиції, презентував старт загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» і відзначив, які методи боротьби з корупцією у вищих навчальних закладає є найдієвішими.

«Правова освіта – один із найголовніших напрямів роботи в системі юстиції. Наша команда робить все можливе для того, щоб громадяни, незалежно від віку, орієнтувалися у своїх фундаментальних правах і знали, як боротися з несправедливістю. Саме тому не ігноруйте випадки порушення своїх прав, не давайте хабарів, навіть якщо у вас їх вимагають, змінюйте систему й будьте чесними перед собою», – відзначив Вадим Гуцул.

Натомість представник Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини в Кіровоградській області Олег Потьомкін додав, що студенти можуть відновити справедливість і на міжнародному рівні, а також пояснив, що саме їм для цього потрібно зробити.

Джерело: http://www.krjust.gov.ua/news/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here