СЕРГІЙ КУЗЬМЕНКО ЗВЕРНУВСЯ ДО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ ЩОДО ВІДКЛЮЧЕННЯ ВІД ГАЗУ ТЕПЛОПІДПРИЄМСТВ КРОПИВНИЦЬКОГО

0
556
views

Під час апаратної наради голова облдержадміністрації прокоментував ситуацію з приводу врегулювання проблемної ситуації із відключенням теплогенеруючих підприємств обласного центру.


“Вдячний Прем’єр-Міністру, Віце-прем’єр Міністру, а також міському голові Кропивницького за швидку реакцію та врегулювання проблеми з газопостачанням теплогенеруючих підприємств міста”, –підкреслив Сергій Кузьменко. “Нам вдалося отримати номінацію для комунального підприємства і заспокоїти “гарячі голови”, які вирішили, що міський бюджет має відповідати за комерційні борги підприємства, яке орендується приватною особою”.
Голова ОДА висловив впевненість, що “Нафтогаз” разом із підприємцем знайдуть спільну мову і механізм здійснення фінансових розрахунків.
“Нікому не дозволю дестабілізовувати ситуацію як в області, так і в Кропивницькому. Реакція буде швидкою і на найвищому рівні”, – попередив усіх Сергій Кузьменко та принагідно звернувся до правоохоронних органів з проханням дати оцінку діям, що призвели до відключення від газопостачання теплопостачальних підприємств обласного центру.

Джерело: http://www.kradmin.gov.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here