НА КІРОВОГРАДЩИНІ СТАРТУВАВ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА

0
750
views

4 грудня у рамках Всеукраїнського тижня права та загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» за ініціативи обласного управління юстиції на Кіровоградщині розпочався масштабний цикл заходів для різних цільових аудиторій.

Першими про права людини змогли більше дізнатися представники юридичних клінік, які працюють на базі місцевих вищих навчальних закладів. Після цього фахівці територіального органу юстиції провели тематичний тренінг для школярів.

«Попереду на нас чекають не менш важливі заходи: семінари в обласному центрі зайнятості; надання правової допомоги військовослужбовцям, які наразі перебувають на лікуванні в госпіталі; спілкування з неповнолітніми правопорушниками, які знаходяться у слідчому ізоляторі», – розповів про плани на найближчі дні керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

Окрім цього, у період з 6 по 8 грудня в управлінні юстиції відбудуться Дні відкритих дверей для студентів, громадських активістів і журналістів. Завдяки цьому всі бажаючі в будь-який зручний для них момент зможуть ознайомитися з роботою структурних підрозділів територіального органу юстиції і отримати фахові консультації у спеціалістів.

Джерело: http://www.krjust.gov.ua/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here