СПОРТИВНЕ СВЯТО ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ З ІНВАЛІДНІСТЮ ВІДБУЛОСЯ У КРОПИВНИЦЬКОМУ

0
463
views

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю у комунальному закладі «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 міської ради» відбулися спортивно-розважальні заходи для дітей з особливими потребами.

Спортивне свято організували спільними зусиллями спеціалістів відділу фізичної культури та спорту міської ради, обласного відділення Національного олімпійського комітету України та міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У гості до вихованців відділень інваспорту КДЮСШ № 1 та № 3 завітали відомі спортсмени: чемпіонка Літніх Паралімпійських ігор 2008 року в штовханні ядра Алла Мальчик, багаторазова призерка з плавання Паралімпійських ігор 2012 і 2016 років Ольга Свідерська, дворазовий бронзовий медаліст у плаванні Літніх Паралімпійських ігор 2016 року Андрій Деревінський, переможець ХХІІІ літніх Дефлімпійських ігор 2017 року зі стрільби кульової Олександр Костик.

Учасників заходу привітав начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради Сергій Колодяжний. Представник обласного відділення НОК України Микола Аношкін провів для дітлахів олімпійську вікторину. Потім юні спортсмени з обмеженими фізичними можливостями взяли участь у різноманітних спортивних змаганнях та долучилися до конкурсу спортивного малюнку.

Всі учасники заходу отримали «Олімпійські футболки» та сувеніри від відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області. Після завершення спортивного свята юні спортсмени мали змогу поласувати солодощами та поспілкуватися із однолітками за святковим столом.

Джерело: http://www.krrada.gov.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here