УПРОДОВЖ 2017 РОКУ СЛІДЧІ НАЦПОЛІЦІЇ РОЗСЛІДУВАЛИ МАЙЖЕ ДВА МІЛЬЙОНИ КРИМІНАЛЬНИХ ПРОВАДЖЕНЬ

0
522
views

Аналіз роботи слідчих поліції у 2017 році показує позитивну динаміку розслідування кримінальних проваджень. Про це заступник глави Нацполіції – керівник Головного слідчого управління повідомив сьогодні, 5 грудня, звітуючи про роботу підрозділу за 11 місяців 2017 року.

За його словами, упродовж 2017 року слідчі Нацполіції розслідували майже два мільйони кримінальних проваджень. Це на десять відсотків більше, ніж у 2016 році. У 803 тисячах проваджень розслідування вже завершено.

«Повідомлено про підозру у вчиненні майже 205 тисяч кримінальних правопорушень. Закінчено розслідування у понад 803 тисячах справ, що на 52 тисячі більше, ніж минулого року», – зазначив начальник Головного слідчого управління Нацполіції.

Він також додав, що слідчими направлено до суду обвинувальні акти у розслідуваних кримінальних правопорушеннях на п’яту частину більше порівняно з минулим роком.

Нагадаємо, раніше Віталій Невгад зазначав, що для більш ефективної роботи слідчих необхідно запровадити інститут кримінальних проступків. Також нагадаємо на початку жовтня слідчі підрозділи Нацполіції підбили підсумки роботи за десять місяців 2017 року.

Департамент комунікації Національної поліції України

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here