УКРПОШТА УВІЙШЛА ДО РЕЙТИНГУ КРАЩИХ РОБОТОДАВЦІВ УКРАЇНИ

0
458
views

ПАТ «Укрпошта» увійшла до Рейтингу кращих роботодавців України у галузі «Транспорт та інфраструктура» за результатами голосування, проведеного журналом «Фокус».

Всі компанії-учасники рейтингу входять у сотню найбільших в Україні за річним оборотом, обсягом сплачених податків, а також вважаються лідерами своїх секторів або перемагали в рейтингах профільних ЗМІ.

На сьогодні в Укрпошті працює 73 тис. працівників.

За 9 місяців поточного року зростання заробітної плати в компанії відповідно до аналогічного періоду 2016 року склало майже 36,8%.

З 1 листопада 2017 року ПАТ «Укрпошта» розпочала чергове поетапне підвищення заробітних плат працівникам підприємства до рівня ринкових. Процес підвищення заробітних плат розпочався з відділень поштового зв’язку, розташованих у містах-мільйонниках та обласних центрах. Упродовж 2018 року відбуватиметься поетапне підвищення заробітних плат усім категоріям працівників.

В компанії є можливість навчатися дистанційно чи на робочому місці. Цього року в Укрпошті пройшли навчання близько 18 тисяч працівників.

Наразі, у зв’язку  із перебудовою поштово-логістичної мережі та розвитком кур’єрської служби компанії потрібні спеціалісти у логістиці, кур’єри, сортувальники, водії, оператори, начальники відділень поштового зв’язку. Для регіональних дирекцій – спеціалісти у сфері нерухомості, фахівці по роботі з персоналом – тренери, спеціалісти з підбору кадрів.

Довідково: Голосування проводилося в два етапи. Перший – опитування більш ніж 500 студентів провідних українських вищих навчальних закладів з усієї країни. Другий – голосування читачів на сайті focus.ua, в якому взяли участь близько 5 тис. осіб. Після підбиття результатів опитування – визначено по три лідери, які набрали максимальну кількість голосів у кожній з 14-ти визначених галузей.

Прес-служба
ПАТ “Укрпошта”
Тел. 044 323 27 81
www.ukrposhta.ua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here