ЛЕГЕНДАРНИЙ ГОЛКІПЕР «ЗІРКИ» ОЛЕКСІЙ ІОНОВ ПОТРЕБУЄ ДОПОМОГИ

0
2095
views

На жаль, життя не шкодує тих, хто у свій час радував шанувальників спорту й був загальним улюбленцем. Воротар Олексій Іонов на футбольному посту номер один вважався взірцем надійності, холоднокровності та вселяв своєю грою спокій у захисників.

Не випадково ж, у тих матчах, коли ворота захищав Іонов, кіровоградська «Зірка» пропускала дуже мало м’ячів. І в 1975 році, коли кіровоградська команда здобула свій третій Кубок УРСР, голкіпер «Зірки» не раз рятував свою команду від, здавалося б, неминучого голу. З моменту того тріумфу пройшло вже немало часу й було виховано, в тому числі й на прикладі Олексія Іонова, не одне покоління футболістів-переможців. А ось ветеранів усе більше підводить здоров’я, значна частина якого була віддана  улюбленій грі. Вони заслужили нашу шану та повагу, але достатніх коштів на безбідну старість заробити, на жаль, не вдалося. І ось, коли стало зовсім скрутно, а грошей на лікування вже не вистачає, родина Олексія Миколайовича Іонова, який уже давно важко хворіє, звернулась із проханням про допомогу до всіх шанувальників футболу та всіх небайдужих і милосердних людей.

Всі, хто має бажання й можливість допомогти Олексію Миколайовичу Іонову, велике прохання перерахувати кошти на карту доньки нашого легендарного футболіста.

Номер картки Приватбанку: 4149437859018556 Павлюк Вікторія Олексіївна.

Родина  Олексія Миколайовича Іонова дуже сподівається на нашу підтримку.

Детальніше про футбольну кар’єру нашого видатного воротаря читайте на офіційному сайті ФК «Зірка» за цим посиланням: http://fczirka.com.ua/index.php/g/news/2567-2567.

Джерело: http://fczirka.com.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here