«В ПОРИВІ ЛЮТІ…»

0
2158
views

Ученицю школи №14 міста Кропивницького, 12-річну Катерину Добродій, яка зникла минулої п‘ятниці, знайшли мертвою в районі села Обознівки зі слідами насильницької смерті. Правоохоронці підозрюють у вбивстві доньки її матір.

Після того, як дитина не повернулася зі школи, рідні звернулися до поліції. Виявилося, що дівчинка взагалі не прийшла на уроки. Катерину майже чотири доби  шукали поліцейські, військові, рятувальники, добровольці, кінологи із собаками. Дівчинку врешті-решт знайшли мертвою з численними ранами на тілі. Відразу було порушено кримінальне провадження за статтею «Умисне убивство».

В результаті слідчих дій поліцейські запідозрили у скоєнні злочину її мати Олену Добродій. Під час допиту жінка зізналася в убивстві доньки. Катерина не хотіла йти до школи, а мати – аби вона залишилася вдома. Мати розлютилася і в хід пішла сокира.

За словами першого заступника голови Національної поліції України В’ячеслава Аброськіна, який висловив свою версію подій,  мати в пориві раптово виниклої люті  вбила дитину, а потім вивезла та залишила на пустирі. В той же час, офіційних відомостей від головного управління Національної поліції в області поки немає. Мають бути проведені експертизи, в тому числі такі, які визначать, наскільки мати була «не в собі». Принаймні, офіційно підозри в убивстві доньки Олені Добродій ще не висунуто.

В той же час, правоохоронці не виключають, що  дівчинка потрапила під вплив небезпечних інтернет-рухів, де куратори змушують  дітей виконувати завдання, що несуть безпосередню небезпеку  для життя дитини.  Зазначимо, що в Україні слідом за першою подібною групой «Синій кит» з’явилася ще одна – «Червона сова», де дітей примушують  відмовитися від сну.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here