ГЕНЕРАТОР МОЛОДИХ ЛІДЕРІВ ДОЗАВАНТАЖЕНО

0
1972
views

Молодіжний парламент не дарма називають  генератором  розумних, інтелігентних, інтелектуальних молодих лідерів, які вірять у свої сили і свою країну. Ми не раз  розповідали по діяльність цього колегіального органу, який представляє інтереси  молоді всієї Кіровоградщини.

П’ятого грудня склад Молодіжного парламенту оновили – за результатами проміжних виборів до нього увійшли сім депутатів. Тож протягом наступного року 42 юнаків і дівчат розбудовуватимуть молодіжний рух області.

Минулого вівторка  відбулася чергова сесія Молодіжного парламенту, новообраних депутатів привітав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. Він відзначив, що Молодіжний парламент, який розпочав свою діяльність у червні 2016-го року, зарекомендував себе якнайкраще, адже весь цей час працював креативно і модерново.

Очільник області висловив сподівання, що депутати Молодіжного парламенту нового скликання докладуть зусиль і зможуть втілити у життя багато гарних ідей та цікавих проектів. Адже, для того, щоб досягти реальних результатів і стати успішними, необхідно багато працювати – це головний принцип, яким у своїй діяльності повинна керуватися молодь.

Голова ОДА також відзначив, що обласна влада й надалі підтримуватиме будь-які ініціативи Молодіжного парламенту, спрямовані на подальшу розбудову молодіжного руху на Кіровоградщині. На підтвердження цих слів, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко та голова Молодіжного парламенту Кіровоградської області Дмитро Бабак підписали спільний Меморандум про співпрацю.

Під час засідання представники обласного парламенту дітей заслухали звіт голови ЦВК щодо проведення проміжних виборів Молодіжного парламенту; звіт голови парламенту за 2017 рік; внесли зміни до Регламенту і переліку та персонального складу постійних комісій; створили тимчасову контрольну комісію з питань реалізації соціального проекту ДонМНУ (Донецький національний медичний університет) та затвердили Перспективний план роботи Молодіжного парламенту на наступний рік.

Фото Ігор Демчук

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here