ВИПУСКНИКИ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ СИСТЕМИ МВС ВІДВІДАЛИ МУЗЕЙ ЧОРНОБИЛЯ, СТВОРЕНИЙ ПРАВООХОРОНЦЕМ-ЛІКВІДАТОРОМ У КРОПИВНИЦЬКОМУ

0
2128
views

Екскурсію влаштували для цьогорічних випускників навчальних закладів системи МВС, які нещодавно прибули на службу до територіальних підрозділів поліції Кіровоградської області.

Участь у заході взяли начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в області Андрій Човпан, голова відомчої обласної ветеранської організації Валерій Вільний та полковник міліції у відставці Леонід Гришков, з ініціативи якого і було створено музей.

Молодим поліцейським правоохоронець-ліквідатор розповів про несення служби у зоні відчуження, про своїх товаришів і колег, із якими пліч-о-пліч стояли на захисті країни від наслідків катастрофи, про героїв, що віддали власне життя і здоров’я у тій страшній боротьбі.

Пенсіонер ОВС доклав чимало зусиль для облаштування музею, у тому числі самотужки збирав різноманітні експонати. Зайшлося місце в експозиції і для віршів його авторства, присвяченим подіям того часу, пам’яті про Чорнобиль.

Під час зустрічі з працівниками поліції Леоніду Гришкову допомагали проводити екскурсію вчителі та учні школи-гімназії № 31, у приміщенні якої і розташовується музей.

Наприкінці заходу до новоспечених поліцейських звернувся голова відомчої обласної ветеранської організації Валерій Вільний. Правоохоронець закликав шанувати працю старших колег, їх досягнення, приклади мужності та героїзму, дослухатися до мудрих порад і переймати досвід, яким пенсіонери та ветерани ОВС завжди готові ділитися з молодим поколінням.

 Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here