МИНУЛА НІЧ ДОДАЛА КЛОПОТІВ ПАТРУЛЬНІЙ ПОЛІЦІЇ – 2 ДТП ТА 4 РОЗТРОЩЕНІ АВТОМОБІЛЯ

0
600
views

Вчора, 14 грудня, близько 23-ї години вечора, водій, керуючи авто ВАЗ-111930, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, не впевнився в безпечності свого маневру та допустив зіткнення з транспортним засобом Renault Logan, що рухався в протилежному напрямку. На щастя ніхто з учасників дорожнього руху не постраждав.

У 41-річного водія авто ВАЗ патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат алкотестера – 2,32 проміле алкоголю в крові, що в 12 разів перевищує допустиму норму.

На порушника патрульні склали 2 адміністративних матеріали: за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП. Автомобіль порушника передали тверезому товаришу водія.

Ще одна ДТП сталася близько 1-ї години ночі, на перехресті вулиць Садова та Велика Пермська. Водій вантажівки Volvo не надав перевагу в русі авто Daewoo Lanos, внаслідок чого відбулося зіткнення.

Патрульні склали на порушника протокол за ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП.

Водії, будьте максимально уважними на дорозі та не порушуйте ПДР. Ви несете відповідальність на дорозі не лише за своє життя, а й за життя інших учасників дорожнього руху!

Джерело: https://www.facebook.com/kroppolice/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here