НА КІРОВОГРАДЩИНІ ЗА НЕЗАКОННУ «ПІДАКЦИЗНУ» ТОРГІВЛЮ ЗАСТОСОВАНО ПОНАД 1 МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ ФІНАНСОВИХ САНКЦІЙ

0
531
views

Протягом січня-листопада 2017 року за результатами контрольно-перевірочної роботи та на підставі матеріалів правоохоронних та інших контролюючих органів до суб’єктів господарювання регіону, що здійснюють діяльність у сфері виробництва та обігу підакцизних товарів, застосовано 1 млн 174 тис. грн фінансових санкцій.

За результатами заходів, спрямованих на зменшення тіньового обігу підакцизних товарів з початку року ГУ ДФС у Кіровоградській області проведено 76 перевірок, за результатами яких застосовано фінансових санкцій на суму 844,6 тис. гривень. Найбільші суми сплачено за безліцензійну торгівлю алкогольними напоями – 510 тис. грн; за безліцензійну торгівлю тютюновими виробами –136 тис. грн; за торгівлю алкогольними напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних роздрібних цін – 100 тис. гривень.

Крім того, за неподання та несвоєчасне подання звітності по виробництву та обігу алкогольних напоїв нараховано 34 тис. грн фінансових санкцій.

На підставі матеріалів, отриманих від ГУ Національної поліції в Кіровоградській області застосовано 153 тис. грн штрафів, за матеріалами податкової міліції – 136 тис. грн, та за матеріалами ГУ ДФС інших регіонів – 6,8 тис. гривень.

 ГУ ДФС у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here