НА КІРОВОГРАДЩИНІ ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА ПЕРЕКОНАЛА ПОНАД ТИСЯЧУ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ ПІДВИЩИТИ ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ

0
1856
views

Протягом січня – листопада 2017 року органами ДФС області проведено індивідуальну роботу (співбесіди, направлення листів, заслуховування робочими групами) із керівниками 1311 підприємств.

В результаті вжитих заходів підвищено рівень виплати заробітної плати на 1027 підприємствах, за рахунок чого до бюджету додатково надійшло 13,1 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 1,1 млн грн військового збору та 16,1 млн грн єдиного соціального внеску.

З початку цього року спільними комісіями при органах місцевого самоврядування заслухано керівників 836 підприємств, які проводять нарахування заробітної плати менше законодавчо встановленого мінімального розміру, в результаті чого підвищили рівень виплати заробітної плати на368 підприємствах, за рахунок чого до бюджету додатково надійшло 13,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 1,1 млн грн військового збору та 16,2 млн грн єдиного соціального внеску.

Крім того, фіскальні органи області проводять контрольні заходи. Так, протягом 11 місяців поточного рокупроведена 121 перевірка суб’єктів господарювання, за результатами яких донараховано 4 млн грн податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску.

Також, за вказаний період підрозділами податків і зборів з фізичних осіб органів ДФС у Кіровоградській області виявлено та легалізовано працю 1504 найманих працівників, а також залучено 3532 осіб до державної реєстрації фізичних осіб-підприємців.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here