ДІТИ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ ОТРИМАЛИ ДО СВЯТА МИКОЛАЯ НОВИЙ КОМФОРТАБЕЛЬНИЙ АВТОБУС

0
2081
views
У Кропивницькому на площі перед міськрадою відбувся святковий захід «Прикрась ялинку з Миколаєм» для учнів закладів освіти міста та вихованців центру реабілітації для дітей з особливими потребами. Учасників заходу із Днем Святого Миколая привітали голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, народний депутат Костянтин Яриніч, міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Юних кропивничан, які протягом 2017 року здобували творчі і спортивні перемоги і стали переможцями конкурсу «Дитина року», нагородили грамотами і подарунками. Відзначили під час святкового заходу і лідерів шкільного парламенту Кропивницького. А вихованці центру реабілітації дітей з особливими потребами отримали в подарунок від облдержадміністрації та міськради новий комфортабельний автобус, яким на святкове дійство приїхали Миколаї з подарунками. Вартість автобуса – близько 2 мільйонів гривень.
«Обласна влада разом з міською радою та народними депутатами знайшла можливість придбати автобус, технічно пристосований для перевезення діток з особливими потребами. Ми подбали, щоб таким особливим дітям також було комфортно,– зауважив Сергій Кузьменко. – Нехай цей автобус служить вам і приносить користь. Ми докладемо максимум зусиль, щоб у вас були нові подарунки і щоб нові гарні події відбувалися на Кіровоградщині, зокрема, у місті Кропивницькому».
Голова облдержадміністрації побажав усім добра, здоров’я, радісного і веселого Нового року. Разом із вихованцями центру реабілітації Сергій Кузьменко оглянув автобус та почастував дітей подарунками. Після закінчення свята «Прикрась ялинку з Миколаєм» усі рушили на відкриття головної новорічної ялинки області.

Джерело: http://www.kradmin.gov.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here