НЕВІДОМІ ЗАКИДАЛИ ФАРБОЮ АГІТАЦІЙНИЙ БАНЕР ОЛЕСЯ ДОВГОГО НА ШКОЛІ В НОВГОРОДЦІ

0
762
views

17 грудня 2017 року активісти Новгородківської районної організації ВО «Свобода» виявили, що агітаційний банер одіозного нардепа Олеся Довгого, який понад тиждень висить на фасаді Новгородківського НВК закидали фарбою невизначені особи.

Як зазначають місцеві свободівці, така реакція є цілком закономірною з огляду на те, що громада категорично не сприймає політичну рекламу в школах.

«Ми жодним чином не здивовані такою реакцією суспільства, адже факт встановлення цього банера в актовій залі школи та на її фасаді люди категорично засудили. У зв’язку з цим, ми звернулися до дирекції школи, районних і обласних органів освіти, Міністерства освіти, а також до Уповноваженого з прав дитини Ми вимагали і вимагаємо припинити політичну агітацію в школі, оскільки це незаконно і аморально. Варто жорстко покарати винних у такому свавіллі осіб. Втім, очевидно, що патріотичні сили не готові терпіти цей безлад впродовж того часу, який передбачений для реагування посадовців. Вони цілком справедливо застосували методи прямої дії», – коментує інцидент керівник Новгородківської районної організації ВО «Свобода» Дейнеко Павло.

Нагадаємо, нещодавно на будівлі Новгородківського НВК №1, що уже встиг отримати славу навчального закладу з неприпустимим для проведення уроків температурним режимом, з’явилися банери від одіозного народного депутата Олеся Довгого, які повідомляють про його сприяння в оновленні опалювальної системи. Як заявляють в Новгородківському районному осередку ВО «Свобода», це не поодинокий випадок, а тому свободівці гостро засуджують системну агітаційну діяльність директора НВК № 1 Наталії Кушнір та вимагають негайно припинити свавілля в стінах навчального закладу.

Раніше представники «Свободи» вже зверталися в адміністрацію школи з вимогою припинити аморальну агітацію, проте ні директорка, ні представники відділу освіти в Новгородківській РДА не відреагували належним чином.

Націоналісти стверджують, що подібне використання будівлі навчального закладу для політичного піару є неприпустимим. Зокрема, «Свобода» наполягає на тому, що подібні банери є неприхованою агітаційною продукцією, яка має на меті ввести в оману мешканців Новгородки, адже про «сприяння» одіозного депутата навіть найбільш обізнані мешканці району дізналися хіба що з тих самих агітаційних матеріалів.

Що ж до випадку, коли в агітках було оголошено про сприяння Леся Довгого в модернізації системи опалення, то націоналісти заявляють, що виключно завдяки небайдужості деяких батьків і місцевих свободівців вдалося змусити керівництво району й області визнати, що проблема з опаленням в опорній школі є, і потребує нагального вирішення. Цьогоріч націоналісти вже зверталися до голови РДА з вимогою облаштування окремої котельні для навчального закладу, оскільки існуюча система обігріву є абсолютно непридатною для створення гідних умов для навчання дітей.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here