ШАНС НА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ: У ПОТОЧНОМУ РОЦІ 4700 БЕЗРОБІТНИХ ЗАЛУЧЕНО ДО СТАЖУВАННЯ НА РОБОЧИХ МІСЦЯХ

0
514
views

Для безробітних, які не мають досвіду практичної роботи за набутою професією, або тих, хто тривалий час не працював і бажає відновити чи удосконалити свої професійні знання, уміння та навички в практичній діяльності, служба зайнятості пропонує таку форму підвищення кваліфікації, як стажування безпосередньо на робочих місцях, що забезпечує стовідсоткове подальше працевлаштування.

До такого виду навчання вже у цьому році залучено більше 4700 шукачів роботи.

Слід зазначити, що дана форма підвищення кваліфікації є прийнятною як для безробітних, так і для роботодавців. Так, роботодавцям стажування дозволяє оцінити професійні якості майбутнього працівника, його вміння, здатність опановувати нові технології, а безробітному – ознайомитися з особливостями виробництва, умовами праці, адаптуватись в трудовому колективі, а набуті знання і вміння дають можливість закріпитися на робочому місці.

Тож стажування за допомогою служби зайнятості – це реальний шанс для безробітного отримати оплачувану роботу, а для роботодавця – перевіреного спеціаліста та робітника, який відповідає його вимогам.

Відділ організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here