“СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ДОБРИЙ ДО ВСІХ!”

0
2172
views

Під такою назвою у кінотеатрі “Портал”, що в обласному центрі, відбулась благодійна акція для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей учасників АТО. В акції взяв участь голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко.

З нагоди Дня святого Миколая він разом із народним депутатом Костянтином Яринічем та міським головою Кропивницького Андрієм Райковичем вручив малечі солодкі подарунки.

У залі кінотеатру на дітей чекали цікаві конкурси та святковий мультфільм.

Концерт для родин захисників

У Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М.Л.Кропивницького до Дня святого Миколая відбувся святковий концерт для сімей військових 3-го окремого полку спеціального призначення.

Зимову феєрію під назвою «Академія юних чарівників» подарували вихованці Кіровоградського обласного центру дитячої і юнацької творчості, а саме народний художній колектив хореографічний ансамбль «Росинка» (керівник – заслужений працівник культури України Галина Чайковська) та народний художній колектив студія вокального мистецтва «Антарес» (керівник – Олена Дороганич).

Це була захоплива, насичена, сповнена пригод вистава, в якій взяли участь фантастичні герої: популярний у всьому світі Гаррі Поттер, казкова лісова Мавка, зла Відьма, принцеса Ельза з «Крижаного серця», кумедний Джин та інші.

Фото Ігоря Демчука

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here