З 1 СІЧНЯ 2018 РОКУ МІНІМАЛЬНА ЗАРПЛАТА ЗРОСТЕ НА 17%

0
712
views

Розмір мінімальної заробітної плати в Україні з 1 січня 2018 року зросте практично на 17%. Про це в інтерв’ю журналістам заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

“У цьому році Держбюджет прийнятий заздалегідь  і в ньому передбачене досить серйозне посилення соціального захисту. Лише рівень мінімальної зарплати в Україні з 1 січня 2018 року зросте практично на 17%, що є дуже позитивним сигналом», – сказав він.

«Але ми не будемо на цьому зупинятися. Ми оптимістично налаштовані на 2018 рік з точки зору того, що у нас є непогана взаємодія в трикутнику Президент-Уряд-Парламент. Вже за результатами першого кварталу наступного року ми можемо повернутися до питання подальшого підвищення мінімальної заробітної плати», – зазначив Віце-прем’єр-міністр.

Павло Розенко наголосив, що підвищення розміру зарплат та їх легалізація є основним джерелом зростання надходжень до Пенсійного фонду України. «Тобто від того, як будуть зростати зарплати, ми можемо говорити, як далі будуть підвищуватися пенсії в Україні. Протягом 2018 року індексація пенсійних виплат буде відбуватися, але ми хочемо, щоб пенсії зростали швидшими темпами”, – зауважив він.

«І ми будемо робити все для того, щоб результат реформ відчувався саме через підвищення рівня життя наших громадян», – підкреслив Павло Розенко.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here