ПІДСУМКИ КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА “ПРИВІТАЙ ЗАХИСНИКА З РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ”

0
1022
views

28 грудня у міській раді Кропивницького підбили підсумки конкурсу дитячого малюнка “Привітай захисника з різдвяними святами”. На захід до малечі завітали міський голова Кропивницького Андрій Райкович та ініціатор проведення конкурсу – депутат міської ради Михайло Бєжан.

– Ви всі надзвичайно талановиті діти, ви великі молодці, адже долучились до такої важливої державної справи, яка спрямована на підтримку захисників нашої держави, – зазначив у вітальному слові Андрій Райкович. – Наші воїни високо оцінили ваші талановиті роботи, у які ви вклали всю свою душу. І в переддень новорічного свята хочу подякувати вам за вашу творчість і побажати щастя, радості, здоров’я і натхнення.

У конкурсі взяли участь понад дві сотні дітей з усіх шкіл обласного центру. Збір малюнків стартував на початку грудня і тривав до 20 числа цього місяця, після чого у військовому шпиталі була облаштована виставка для учасників АТО, які проходять лікування та реабілітацію. Переможців конкурсу обирали саме військові, які виділили 5 найкращих робіт. Автори цих малюнків отримали з рук міського голови та організатора заходу smart-годинники, а найактивніші учасники отримали заохочувальні призи.

Усі дитячі малюнки волонтери передадуть воїнам, які зараз захищають Україну на її сході, Подарунки захисники мають отримати до новорічних свят.

Джерело: http://www.krrada.gov.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here