СПОРТИВНІ СТИПЕНДІІ НА 2018 РІК. НОВОРІЧНИЙ ШАХОВИЙ БЛІЦ-ТУРНІР. ПОДАРУНКИ ЮНИМ ДЗЮДОЇСТАМ МІСТА

0
1978
views

Наприкінці минулого року відбулося чергове засідання  обласної комісії під керівництвом заступника голови Кіровоградської ОДА Сергія Коваленка по відбору претендентів на щорічні спортивні стипендії.

Вже не перший рік переможці і призери чемпіонатів країни, світу, Європи, олімпійських та параолімпійських ігор відчувають моральну і матеріальну підтримку обласної влади. На цей раз з обласного бюджету на підтримку наших земляків-спортсменів в командних та індивідуальних видах спорту було призначено майже п’ятдесят премій. Вже починаючи з січня здібні і провідні спортсмени з легкої атлетики, велоспорту, бейсболу, триатлону, кульової стрільби, інваспорту, карате будуть отримувати спортивні стипендії від 200 до 2000 гривень щомісячно, залежно від рівня підготовки і медальних здобутків кожного спортсмена.

Будемо сподіватись, що ця матеріальна підтримка протягом року допоможе нашим землякам не раз прославити область і місто Кропивницький новими яскравими перемогами, кубками і медалями різного ґатунку.

 Новорічний шаховий бліц-турнір у Кропивницькому

 В останній день року в недавно відкритому шаховому клубі «Гамбіт» було велелюдно.

Тут відбувався вже другий тур бліц-змагань чоловіків і ветеранів, перший пройшов ще в день відкриття нового клубу, 19 грудня минулого року.

Кожна партія турніру триває не більше десяти хвилин і протягом змагань учасники, а їх було 22, встигли зіграти дев’ять турів.

Переможцем першого турніру очікувано став кандидат у майстри спорту з шахів Богдан Басько. Тільки додаткова партія допомогла Антону Петушинському зайняти другу сходинку, Андрій Ломакін був третім.

Сергій Попов був кращим серед ветеранів, Станіслав Шакарян і Василь Бузко посіли друге  і третє місця. Крім дипломів відділу фізичної культури та спорту переможці і призери отримали призи від спонсорів.

До речі, спонсором бліц-турніру був якраз учасник змагань Антон Петушинський.

14 січня відбудеться третій тур.

Він і визначить остаточно переможців всього турніру серед ветеранів та чоловіків.

Новорічні подарунки юним дзюдоїстам міста

За фінансової підтримки голови федерації Кропивницького Артема Ільєнка вихованці і тренери відділення дзюдо ДЮСШ «Ніка», КДЮСШ№3,  дитячо-юнацького клубу «Луч», спортклубу «Зірочка», клубу «Барс» та НВО №31 отримали новеньке спортивне спорядження. Шість «болгарських мішків» і канати для кросс-фіту.

Це сучасне спорядження допоможе готувати юних дзюдоїстів до змагань на більш високому рівні, а значить і результати не змусять себе довго чекати.

Нових вам перемог і призів, дзюдоїсти і тренери Кіровоградщини!

Віталій ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here