ЗАТРИМАНО КЕРІВНИКА ПІДПРИЄМСТВА КІРОВОГРАДЩИНИ, ЯКИЙ ВИМАГАВ 2 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ НЕПРАВОМІРНОЇ ВИГОДИ

0
1748
views

За вказану суму директор будівельного підприємства пообіцяв зменшити суму за підключення підприємства до газопостачання.

Працівники Управління захисту економіки в Кіровоградській області задокументували керівника будівельного підприємства та посадових осіб підприємства газової галузі, які організували схему «додаткового заробітку».

Правоохоронці встановили, що «ділки» вимагають від приватного підприємця 2 мільйони гривень за зниження вартості розроблення технічного газового проекту та його затвердження. У подальшому пообіцяли підключити підприємство до мережі.

Оперативниками обласного управління захисту економіки Нацполіції було встановлено, що вартість розробки технічної документації штучно було завищена. Так, за зменшення її вартості до 2 мільйонів гривень фігуранти вимагали «бонус».

16 січня працівники Управління захисту економіки в Кіровоградській області Нацполіції, спільно зі слідчими обласної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Кіровоградської області, затримали керівника будівельного підприємства у власному автомобілі під час отримання обумовленої суми хабара.

Зловмиснику загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 4 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

На даний час встановлюються всі причетні особи до вчинення даного кримінального правопорушення.

Національна поліція України МВС України

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here