ІННОВАЦІЙНІ ОСВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ФОРМУВАННІ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПІДПРИЄМЛИВОСТІ В ДНЗ ВПУ № 9 м. КІРОВОГРАД

0
2591
views

Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області на базі державного навчального закладу «Вище професійне училище № 9 м. Кіровоград» для викладачів економіки та географії закладів професійно-технічної освіти Кіровоградської області було проведено семінар «Інтерактивні освітні технології у навчальному процесі (на прикладі бізнес-симуляцій)».

У заході, окрім означеної категорії викладачів, взяв участь Віталій Ярославович Паздрій – генеральний директор Компанії Інтелектуальних Технологій, доцент кафедри стратегії підприємств, керівник Профорієнтаційного центру розвитку лідерства і підприємництва Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

У формі семінару-діалогу  присутні розглянули шляхи формування в учнівської молоді ініціативності і підприємливості як сучасних компетентностей Нової української школи, а також ознайомились із основними етапами підготовки та участі у Всеукраїнському бізнес-турнірі «Стратегія фірми-2018».

У підсумковій практичній частині заходу за допомогою бізнес-тренажеру (симуляції) була створена інтерактивна модель виробничої компанії, за допомогою якої учасники семінару змоделювали ситуацію побудови бізнесу та змогли оцінити переваги використання даної комп’ютерної програми для формування в учнів підприємницької компетентності.

Навчально-методичний кабінет професійно-технічної освіти у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here