ЗАЛУЧЕННЯ ГРОМАДСЬКОСТІ ДО РОБОТИ В ГОСПІТАЛЬНИХ РАДАХ: ВІД ВІДКРИТОСТІ ДО ЕФЕКТИВНОСТІ

0
1164
views

Згідно медичної реформи Кіровоградська область була розділена на 3 госпітальні округи: Західний, Кропивницький та Олександрійський. В кожному окрузі створено орган, який відповідатиме за розвиток округу, діяльність в його межах клінічних установ, тощо.

Таким органом мають стати Госпітальні Ради, які складатимуться з представників влади, медичних установ, з тих, районів які входять до госпітального округу.

Громадська організація «Асоціація Політичних Наук» проводить прес-конференцію про старт проекту «Залучення громадськості до роботи в госпітальних радах: від відкритості до ефективності». Головною метою проекту є залучення широких верств громадськості до контролю процесів реформування медичної галузі та участі у роботі госпітальних рад Кіровоградської області.

Госпітальні ради, вже створені і тому вкрай важливо, із самого початку долучити до їх роботи громадських активістів. Адже лише партнерство влади та громади дозволить ефективно реформувати систему медичної допомоги та забезпечити подальший процес раціонального та ефективного витрачання коштів, виділених на сферу охорони здоров’я в Кіровоградській області.

Прес-конференція відбудеться 25 січня о 10.00 в приміщенні Кропивницького прес-клубу, за адресою Соборна 1-А.

До участі в прес-конференції запрошені:

Олег Рибальченко – керівник департаменту охорони здоров`я Кіровоградської ОДА;

Оксана Макарук – начальник управління охорони здоров`я міської ради міста Кропивницький;

Дмитро Сінченко – голова ГО “Асоціація Політичних Наук”, співголова коаліції “Рада Експертів”;

Володимир Бочаров-Туз – координатор медичної групи коаліції “Рада Експертів”;

представники медичної спільноти, новостворених госпітальних рад та громадські активісти.

Додаткова інформація за телефоном 0994417495 (Олена) або на е-мейл: presscentr5@gmail.com

Для довідки: Захід відбувається в межах проекту «Залучення громадськості до роботи в госпітальних радах: від відкритості до ефективності», який виконується “Асоціацією Політичних Наук”, в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст тренінгу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Прес-служба АПН

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here