КІРОВОГРАДЩИНА СПОРТИВНА

0
1718
views

«Олександрія» січнева

Вже з середини першого місяця року футболісти і тренерський штаб «Олександрії» розпочали підготовку до весняної частини першості УПЛ 2017/2018 років.

В першій контрольній зустрічі з криворізьким «Гірником» наші земляки перемогли з рахунком 5:2. З 17 січня Олександрія перебуває на навчально-тренувальному зборі на футбольних полях Туреччини, де їх стан в цю пору року більш задовільний.

Крім тренажерного залу і бігової роботи тут заплановано провести 5 спарингів. Свою першу гру олександрійці вже провели з румунським клубом «Сепсі». Вона закінчилася з рахунком 1:1.

В першому таймі за Олександрію грали – Паньків, Пашаєв, Гітченко, Бондаренко, Бацула, Запорожан, Грицук, Шастов, Старенький і два гравці, які на оглядинах в команді. Скоріше за все, це добре відомі Станіслав Куліш і Віталій Вінценець. В другому вийшли на поле – Рудик, Полярус, Стецьков, Гітченко, Пашаєв, Цуриков, Довгий, Гончар, Протасов, Сітало.

Чоловічо-жіночий футбол

Щоб зробити більш популярною жіночу футбольну команду обласного центру, а також і для ігрової практики, головний тренер команди «Багіра» подав ідею відомому спортивному журналісту та редактору Юрію Ілючеку провести тренувальну футбольну зустріч з журналістами спортивних видань області.

Керівник асоціації спортивних журналістів, звісно, не міг відмовити в такому матчі, і вже минулої суботи в спорткомплексі «Енерго-спорт» він відбувся. Два цікаві та корисні тайми по 25 хвилин промайнули як одна мить. Для футболісток «Багіри» це був не зайвий досвід, а журналістам ідея збиратися разом і пограти в футбол прийшлася до душі і дуже вірогідно, стане традиційною.

З яким рахунком закінчилася гра було не так важливо для всіх присутніх в залі. Зазначу лише, що перемогли журналісти, а на рахунку Юрія Ілючека 4 забиті голи.

Виїзна перемога баскетболістів

Минулої суботи кропивницький баскетбольний клуб «Золотой век» провів дуже важливу гру з лідером групи миколаївським «Ніко-Баскетом» і переміг з рахунком 80:57.

Найбільш вдалою виявилася третя чтверть гри. Її підопічні Георгія Ступенчука закінчили з рахунком 31:8. Кращими серед наших гравців стали Максим Козловець, на його рахунку 11 очок і дев’ять підбирань; В’ячеслав Моторчук 20 очок і сім підбирань.

Сергій Юрченко крім 14 очок і вісім підбирань подарував бейсбольний шедевр під завісу третього відрізка гри. Разом з сиреною він закинув в кільце дуже складний три очковий.

Перемога дозволила наблизитись до лідера на відстань одного пункту.

Віталій Хмельницький

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here