“ХУДОЖНЯ ПАЛІТРА КІРОВОГРАДЩИНИ”

0
411
views

2 лютого о 16.15 галерея «Єлисаветград» запрошує відвідати експозицію живописних полотен, створеними художниками нашого міста та області.

“Художня палітра Кіровоградщини” – виставка робіт художників із зібрання галереї, що формувалося протягом останніх 10 років. Будь-яка подібна колекція є індивідуальною і виникає під впливом суб’єктивного смаку та особистих поглядів, критерій вибору створює сам власник.

В рамках проекту відвідувачі зможуть побачити як роботи художників, котрих, на жаль, вже немає в живих – Бориса Вінтенка, Володимира Федорова, Миколи Бондаренка, Петра Оссовського, Якова Калашникова, Сергія Новикова, Григорія Гнатюка, Анатолія та Миколи Добролежі, Олександра Логвинюка, так і тих, хто продовжує радувати нас своїми творами – Юрія Вінтенка, Володимира Волохова, Лариси Яковлєвої, Фелікса Полонського, Анатолія і Сергія Шаповалових, Анатолія Янєва, Ігора Смичека, Михайла Надєждіна, Андрія Надєждіна, Віктора Перепичая, Федора Лагно.

Художні скарби нашої області, що будуть представлені на виставці, доволі багатогранні, так як їх представляють майстри пензля різноманітних шкіл та стилістичних напрямів, до того ж, експоновані полотна відносяться до різних жанрів.

 

Будемо раді бачити друзів галереї та нових відвідувачів!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here