ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ПРО ПІДТРИМКУ СПОРТСМЕНІВ ТА ТРЕНЕРІВ КІРОВОГРАДЩИНИ

0
545
views
Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко зустрівся з представниками спортивної громадськості Кіровоградщини. У зустрічі, що відбулася з ініціативи відділення Національного олімпійського комітету України в області та обласного відділення Федерації велосипедного спорту України, взяли участь представники зазначених організацій та заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА Ул’яна Соколенко.

На початку зустрічі Сергій Кузьменко окреслив основні завдання у галузі спорту, які мають бути виконані першочергово у 2018 році. Найважливіші з них – проведення в обласному центрі Чемпіонату Європи з бейсболу, до якого вже розпочато підготовку, та завершення реконструкції обласної дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 2. Голова облдержадміністрації принагідно подякував тренерам та спортсменам області за перемоги у 2017 році на змаганнях різного рівня та запевнив: “Обласна державна адміністрація і надалі підтримуватиме спортсменів та тренерів, які працюють і тренуються на Кіровоградщині”.
Відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України в області Вадим Бебко у свою чергу подякував обласній владі за підтримку, зауваживши, що минулого року на підтримку обласного відділення НОК було спрямовано майже 190 тисяч гривень з обласного бюджету, цього року також передбачено значну суму коштів. Серед знакових заходів 2017 року Вадим Бебко назвав проведення Олімпійського дня. За підсумками цього масштабного заходу було відзнято відеоролик, який презентує спортивну Кіровоградщину. І саме його Національним олімпійським комітетом України було визнаного найкращим з-поміж 26, що презентували усі регіони держави. Учасники зустрічі переглянули зазначений відеоролик.
Олександр Симоненко – член президії Федерації велосипедного спорту України, срібний призер ХХVІІ літніх Олімпійських ігор у Сіднеї подякував Сергію Кузьменку за підтримку їхньої федерації, зокрема, за велосипеди і спортивну форму, що було придбано минулого року.
Представники спортивної громадськості також окреслили питання, які потребують сприяння обласної влади у вирішенні (зокрема, придбання велотренажерів та захисних велошоломів), а також вручили голові облдержадміністрації символічні подарунки – спортивний рюкзак Національної олімпійської збірної України, книги, календарі та підсумковий каталог спортивних результатів Федерації велоспорту України.
“Я почув ваші побажання. Ми їх врахуємо. І це не єдині завдання, які нам потрібно виконати цього року у галузі спорту, – зауважив Сергій Кузьменко. – Пріоритети – бейсбольний стадіон та СДЮСШОР-2. Також нам потрібно узгодити першочергові завдання з усіма спортивними федераціями, зробити загальний план підтримки, технічного оснащення наших спортсменів для майбутніх перемог”.

           

Джерело: http://www.kradmin.gov.ua/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here