УВАГА! ПОГІРШЕННЯ ПОГОДИ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ – МОКРИЙ СНІГ З ДОЩЕМ

0
674
views

Синоптики прогнозують різке погіршення погодних умов, а дорожники радять добре зважити всі застереження і без зайвої необхідності не виїздити з дому на далекі відстані.

Згідно інформації Гідрометцентру, в наслідок впливу активного циклону в Україні очікуються складні погодні умови. Вже вдень 8 лютого в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу.

Протягом 9 лютого в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомиській, Черкаській, місцями Київській та Чернігівській областях сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини (приріст снігового покриву 10-20 см), на дорогах ожеледиця; в Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській областях сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь і налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

8 лютого в Україні, вночі 9 лютого на Лівобережжі посилення вітру до 15-20 м/с.

Такі погодні умови можуть призвести  до порушення, обмеження та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг. На дорогах посилено працюватиме дорожня техніка, тож водіям варто бути уважними і не перевищувати допустимої швидкості, а також утриматися від ризикованих маневрів.

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області нагадує номер телефона диспетчера  Служби, який працює цілодобово: (068) 664 64 22.

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here