ОБРІЗКА ДЕРЕВ МІСТА У ФОРМЕНОМУ ОДЯЗІ І З РОЗ’ЯСНЕННЯМ НАСЕЛЕННЮ

0
421
views
Êîìàíäíî-øòàáíûå ó÷åíèÿ ñ îðãàíàìè óïðàâëåíèÿ è ñèëàìè ãðàæäàíñêîé çàùèòû ïî äåéñòâèÿì âî âðåìÿ íåáëàãîïðèÿòíûõ ïîãîäíûõ óñëîâèé â îñåííå-çèìíèé ïåðèîä, â Êèåâå, 20 îêòÿáðÿ 2016 ã. Ôîòî ÓÍÈÀÍ

Працювати у форменому одязі та з повним переліком необхідних документів. Таку вимогу поставив сьогодні, 12 лютого, під час апаратної наради міський голова Кропивницького Андрій Райкович перед керівникам підприємств, які здійснюють  обрізку дерев у місті.

Усім причетним до виконання робіт із зеленими насадженнями він порадив мати при собі копії актів і обов’язково працювати у форменому одязі, а ще – проводити належну роз’яснювальну роботу з містянами, аби не виникало зайвих питань та нарікань.

– Ваші служби спроможні на робочий одяг наклеїти  логотип чи трафаретом нанести назву організації, яка виконує роботи. Щоб це не виглядало, як вилазка вандалів, – зауважив міський голова. – По-друге, ви бачите, який резонанс викликає ця робота. Чому ви не працюєте на упередження? Якщо реально є скарги від мешканців, якщо є професійний акт обстеження комісії, то повідомте громаді, а потім виконуйте роботу.

Міська рада Кропивницького

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here