ДЕПУТАТИ ОБЛАСНОЇ РАДИ ПІДТРИМАЛИ ПЕНСІОНЕРІВ СИЛОВИХ СТРУКТУР

0
409
views

Під керівництвом голови обласної ради Олександра Чорноіваненка відбулася позачергова сімнадцята сесія обласної ради, у ході роботи якої депутати розглянули одне питання порядку денного: «Про вжиття невідкладних заходів щодо перерахунку розміру пенсій військовослужбовців та пенсіонерів інших силових структур».

На початку сесії Олександр Анатолійович повідомив, що в січні 2018 року до нього звернулися представники ветеранських і громадських організацій з проблемою необхідності здійснення перерахунків пенсій колишнім працівникам силових структур.

У відповідь голова обласної ради направив звернення до Президента України Петра Порошенка, Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та Верховної Ради України про недопустимість відтермінування підвищення пенсій колишнім силовикам.

7 лютого Олександр Чорноіваненко, у ході робочої поїздки до Києва, у тому числі, обговорив це питання з Головою Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Людмилою Денисовою. Наступного дня він у черговий раз зустрівся з представниками ветеранських і громадських організацій, які висловили побажання підтримки їхніх вимог депутатами облради.

У результаті 47 депутатів проголосували «за» звернення до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України із зазначеними у рішенні вимогами.

Кіровоградська Обласна Рада

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here