СТАН ПРОЇЗДУ НА АВТОДОРОГАХ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ В УКРАЇНІ 19 лютого 2018

0
374
views

Проїзд дорогами державного значення та на перевальних ділянках доріг забезпечено, обмежень та ускладнень в русі немає. Дорожні підприємства працюють в цілодобовому режимі.

Для оперативного забезпечення проїзду в Україні дорожніми організаціями задіяно 258 одиниць техніки та 389 робітників, на чергуванні 1150 одиниць техніки та 1624 робітників.

Станом на 08-00 год. 19 лютого 2018 р. опади у вигляді невеликого снігу спостерігаються в північних та західних областях в яких випало від 1 до 5 см снігу. В Одеській області в південних районах сніг з дощем. На решті території без опадів.

Температура повітря на півночі -6° -1°С, центральних областях -7°-2°С, західних областях -5° -2°С, на Закарпатті -1°-7°С, на сході та півдні країни +3° -3°С.
На перевальних ділянках доріг без опадів. Температура повітря від -4° до -8°С. Стан покриття на перевалах мокре, на Вишківському перевалі засніжене.

Стан покриття на автодорогах державного значення на половину мокре з сухим, лише у Рівненській області місцями ожеледиця.

За повідомленням УкрГМЦ 19 лютого вночі місцями у центральних та східних областях невеликий мокрий сніг. Вдень по всій території України без опадів.

Температура в західних та північних областях 5-8°С морозу, вдень від 4°морозу до 2° тепла, на півдні країни і Закарпатті до 5°.
Вітер переважно північно-західний 5-10 м/с.

Закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом!

Вдалих та безпечних подорожей!

Укравтодор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here