ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЯ КУЗЬМЕНКА ДО ДНЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

0
398
views
20 лютого українське суспільство вшановує подвиг Героїв Небесної Сотні. Цього дня ми схиляємо голови перед тими, хто віддав своє життя за право України йти демократичним шляхом розвитку, творити власне майбутнє і власну історію, за право українців будувати суспільство нової якості.

Майдан сколихнув душі сотень тисяч людей. Ставши пліч-о-пліч, українці продемонстрували країнам Європи та світу, що саме народ, а не політики чи чиновники є реальною рушійною силою змін у суспільстві. Але за ці зміни своє життя віддали більше сотні патріотів, яких назвали Небесною Сотнею. Ціною високої жертовності вони ще раз підтвердили, що український дух є незламним, а народ – нескореним. Серед них – і наш земляк, Герой України Віктор Чміленко.
Україна заплатила високу ціну за звільнення від диктатури, за обраний суспільством шлях – стати частиною європейського співтовариства. І з цього шляху ми вже не звернемо!
Висловлюю глибокі співчуття родинам загиблих Героїв. Закликаю всіх нас бути згуртованими, сильними, мудрими у цей непростий для нашої держави час, бути єдиними у прагненні зберегти пам’ять про героїзм Небесної Сотні та всіх захисників України.
Герої не вмирають! Вони назавжди лишаються в наших серцях!
Слава Героям Небесної Сотні!
Слава Україні!
З повагою, голова обласної державної адміністрації, Сергій КУЗЬМЕНКО.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here