ПОРУШЕНЬ НА 1,3 МЛН.ГРН. ВИЯВИЛИ КІРОВОГРАДСЬКІ АУДИТОРИ В КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ “ЗНАМ’ЯНСЬКА ЛІКАРНЯ ІМ. А.В.ЛИСЕНКА”.

0
598
views

У комунальному закладі “Знам’янська лікарня ім. А.В.Лисенка” під час проведення ревізії за період її діяльності з грудня 2012 року по серпень 2017 року  фахівці  Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області виявили фінансових порушень на суму 1,3 млн.грн.

Зокрема, це втрати та недоотримання коштів на суму майже 1,3 млн.грн. через надання лікарнею платних послуг із проходження  первинних та періодичних медичних оглядів за заниженою вартістю, тобто застосовувались розрахунки вартості медичних оглядів, обчислені за витратами на 2011 рік та є значно нижчими за їх фактичну вартість.

Крім того, встановлено факти незаконних витрат на оплату праці в загальній сумі 32,3 тис.грн.

Про результати ревізії проінформовано Знам’янську місцеву прокуратуру та Знам’янську міську раду. Внаслідок порушення законодавства з фінансових питань 2  посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності. До установи застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.

Крім того, управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області повідомляє, що функціонування телефону довіри здійснюється за номером (0522) 24-44-96. Номер телефону довіри Держаудитслужби України   – (044) 425-38-18     та   Східного   офісу     Держаудитслужби  –  (056) 77031-62.

 Прес-служба Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here