ГРОМАДСЬКЕ СПОСТЕРЕЖЕННЯ ЗА ПРОВЕДЕННЯМ ЗНО У 2018 РОЦІ

0
598
views

З метою забезпечення відкритості та прозорості, широкого та об’єктивного інформування громадськості про перебіг проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році у Кіровоградській області Одеський регіональний центр оцінювання якості освіти пропонує представникам громадськості (громадських організацій, засобів масової інформації,  піклувальних рад та батьківських комітетів закладів загальної середньої освіти) зареєструватися громадськими спостерігачами за проведенням ЗНО-2018.

Для реєстрації представникам громадськості та ЗМІ необхідно надати до координаторів ОРЦОЯО з питань громадського спостереження такі документи:

– подання суб’єктів громадського спостереження, яке скріплюється печаткою відповідного органу (організації чи закладу освіти);

– письмові зобов’язання осіб, зазначених у поданні, дотримуватися визначених Положенням  прав та обов’язків громадського спостерігача;

– копію документа, який посвідчує особу;

– письмові згоди осіб, вказаних у поданні, на обробку персональних даних, оформлені відповідно до вимог Закону України “Про захист персональних даних”.

Координатором ОРЦОЯО з питань громадського спостереження є завідувач відділу зовнішнього незалежного оцінювання КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. В.О. Сухомлинського» Ліна Миколаївна Бутенко. Адреса: 25013, м. Кропивницький, вул. Полтавська, 35 каб. № 39. Контактний телефон: (0522) 24-32-04, 066-316-03-13.

Зразки документів та контакти розміщені на сайті Одеського РЦОЯО www.test-center.od.ua у розділі “Громадське спостереження”.

Графік проведення ЗНО-2018

Предмет Основна сесія
1 Математика 22 травня
2 Українська мова і література 24 травня
3 Іспанська, французька, німецька мови 29 травня
4 Англійська мова 01 червня
5 Біологія 04 червня
6 Історія України 06 червня
7 Географія 08 червня
8 Фізика 11 червня
9 Хімія 13 червня

Кіровоградська ОДА

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here