НАВЧАННЯ ДІТЕЙ ЗАМІСТЬ НАУКИ ВІЙНИ: НА КІРОВОГРАДЩИНІ АТОВЕЦЬ СТАВ ВИКЛАДАЧЕМ

0
730
views

Після повернення до мирних буднів, на демобілізованих учасників АТО очікують нові труднощі, серед яких і проблема працевлаштування. Упродовж  минулого року у Гайворонському районному центрі були зареєстровані 121 демобілізований військовослужбовець та учасник АТО.

До трудової діяльності вдалося залучити 24-х колишніх військових, з них 2 особи, зваживши всі плюси та мінуси самостійного господарювання, скористалася можливістю організувати власний бізнес. Працевлаштовувались учасники АТО в основному на підприємства сільськогосподарської галузі, менше переробної, промислової та інших.

У лютому цього року за допомогою фахівців Гайворонського районного центру зайнятості був працевлаштований демобілізований учасник АТО Олександр Ч.. Юнак має вищу агрономічну освіту, але професійний досвід був, на жаль, відсутній. І тому, коли фахівець районного центру зайнятості запропонував йому вакансію майстра виробничого навчання Гайворонського професійно-аграрного ліцею, колишній боєць довго не роздумував. Робота прийшлася Олександру до душі, а керівництво навчального закладу задоволене молодим працівником.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here