ПОЛІЦЕЙСЬКІ КІРОВОГРАДЩИНИ ВРЯТУВАЛИ 9-РІЧНОГО ХЛОПЧИКА ІЗ СНІГОВОЇ ПАСТКИ

0
568
views

Подія трапилася у Новоархангельському районі. Хлопчик вирушив кататися на санчатах, але замість гірки чомусь опинився на засніженому городі. Згодом провалився у триметрову яму для зберігання овочів, з якої самостійно вибратися не зміг. Малий почав кликати на допомогу, але через значну відстань від будинків, його ніхто не почув.

Не дочекавшись онука з прогулянки, на пошуки Дениса вирушила бабуся. Втім хоч щось дізнатися про дитину від односельців так і не змогла, тому схвильована жінка викликала поліцейських.
«На місце прибула група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, працівники інших підрозділів. За деякий час, оглядаючи територію, заступник керівника Новоархангельського відділення поліції Борис Собко, виконуючий обов’язки начальника карного розшуку Руслан Гуйван та старший інспектор групи реагування патрульної поліції Олег Качур у темряві розгледіли на снігу дитячий слід. Орієнтуючись по ньому, поліцейські дійшли до прірви, з якої було чутно крик про допомогу.


Почувши голоси людей, Денис почав щосили кликати до себе рятівників. Правоохоронці самостійно дістали малого, закутали в поліцейський бушлат, доправили його додому», – зазначив очільник поліції Кіровоградщини.


Мама хлопчика, Людмила Бурлакова  розповідає, що досі не може отямитися від щастя, адже з її синочком все добре – Дениска живий та здоровий. Аби розповісти всім про поліцейських, яким так вдячна за порятунок малого, збирається звернутися до редакції районної газети.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here