«ВЕСНЯНЕ РАНДЕВУ»

0
449
views
Концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню, у Кіровоградській обласній філармонії. Фото Ігоря Демчука

Під такою назвою у приміщенні Кіровоградської обласної філармонії пройшов концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню.  І хоча зима ще намагається утримати нас у своєму полоні, у залі панувала справжня весняна атмосфера. 

А забезпечували її найкращі солісти та колективи найкращого культурного закладу України. Звучали пісні про кохання французькою, українською, російською та грузинською мовами, які були зрозумілі усім і не вимагали перекладу.

Як подарунок до 8 Березня незмінній ведучій Анні Шуть її колега Богдан Швець  (він же заступник директора філармонії з комерційних питань) дозволив відпочити і дивитися концерт у глядацькому залі.

Вечір почався з композиції «Вічне кохання» Жоржа Гарваренца у виконанні Владислава Бураги та Олени Колосюк.  А далі під акомпанЕмент камерного оркестру «Концертіно»  князь Орловський – він же Олександр Безай та ансамбль бального танцю «Конвалія» запросили усіх на святковий вечір.  У виконанні Безая та  Анастасії Потоцької прозвучав дует Сільви та Едвіна із оперети Кальмана «Сільва».

Виступи артистів на кілька хвилин перервав народний депутат України Костянтин Яриніч. Того вечора у нього була дуже приємна місія – вручити  Грамоту Верховної Ради художньому керівнику філармонії Наталії Бондаренко за значний внесок у розвиток української культури.

Концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню, у Кіровоградській обласній філармонії. Вручення Грамоти Верховної Ради

Час від часу зі сцени лунали поздоровлення від трудових колективів для своїх колег та, власне, і усіх присутніх у залі жінок.

Артем Гасленко роздавав жінкам троянди і запевняв, що всі вони йому подобаються  піснею Віктора Павлика «Ти подобаєшся мені!».  Грузинську пісню подарував присутнім уже знайомий глядачам з програми «Кохання без меж» Анрі Болквадзе – студент Кіровоградського музичного училища.

Запальним «Лібер-танго» А.П’яццоли почав свій виступ інструментальний ансамбль «Єлисавет-ретро», у виконанні якого прозвучало кілька запальних мелодій. Одна з них – разом з Володимиром Єрмолаєвим, степістом, якого вже встигли оцінити і полюбити поціновувачі цього жанру.

На рандеву з глядачами на сцену виходили і дарували свої пісні Іванка Клоц, Віра Кузьменко, Олексій Козачинський, щиро і чуттєво поздоровив  усіх жінок маленький джентльмен з Малої Виски Максим Стельмах.

Завершилося свято виступом Академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни»  та її солістки Тетяни Яковенко, яка виконала кілька запальних українських пісень.

Світлана КОСТЕНКО

Фото Ігоря Демчука

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here