ШОУ ЗАКОХАНИХ ПАР «МІЙ ЗМОЖЕ!»

0
981
views

15 березня о 14.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є.Маланюка запрошує на черговий захід бібліостудії «З екрану в реальність». Феєричне та місцями екстремальне шоу закоханих пар «Мій зможе!».

«Мій зможе!» – це весела гра, де закохані пари ведуть боротьбу за головний приз – Сертифікат на романтичну вечерю в «Sho bar». При цьому, основну роботу доведеться виконувати чоловікам, а від жінок потрібний азарт, впевненість у своєму супутнику та почуття гумору. Від того, наскільки сильно вона у нього вірить та знає, на що він здатен, залежатиме їх спільний успіх!

Учасниками конкурсної програми стануть закохані молоді пари з різних навчальних закладів міста – Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка; Медичного факультету Донецького національного медичного університету; Машинобудiвного коледжу ЦНТУ та інших закладів.

Кожен з учасників шоу «Мій зможе!» отримає можливість взяти участь в божевільних конкурсах – пройти на високих шпильках, розібратися в жіночій косметиці або ж спробувати екстремальну їжу. Звичайно, ведучі будуть допомагати їм в конкурсах, але від цього учасникам навряд чи стане легше). Як би не склалась боротьба, усі пари обов’язково отримають подарунки від партнерів заходу – «Sho bar», Михайла Бєжана, депутата міської ради Кропивницького, голови обласної організації УКРОП та розважального клубу «Velvet».

За додатковою інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є.Маланюка:

тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності;

0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний – субота.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here